با خرمای دانه ای تمامی مگس های خانه تان را نابود کنید

خرمای دانه ای ممکن است در برخی افراد باعث آلرژی و حساسیت شود که با علائمی مانند آبریزش بینی، تورم زبان و خارش و قرمزی چشم مشخص می شود.

چاقی و افزایش وزن
خرمای مدجول کالری بالایی دارد و مصرف زیاد آن می تواند باعث چاقی و افزایش وزن شود.

ماهیت خرمای مدجول چیست؟

طبع و مزاج خرمای مدجول گرم و خشک است.

خرمای مدجول سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین A، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، فولات، کولین، روی، کلسیم، آهن، مس، پتاسیم، منیزیم و قند طبیعی است.

خرما

خشک کردن خرمای مدجول معمولاً عمر آن را افزایش داده و از فساد آن جلوگیری می کند.

نحوه استفاده از تاریخ Medjool
خرمای مدجول را می توان به صورت تازه یا خشک به عنوان میان وعده یا جایگزین طبیعی شکر برای تهیه انواع اسموتی، سس، کیک و شیرینی، شکلات و انواع دسرها استفاده کرد.

خرما منبع خوبی از ویتامین هایی مانند ویتامین A و K و مواد معدنی است. این مواد معدنی مقدار قابل توجهی فیبر را فراهم می کنند. ویتامین A از چشم ها محافظت می کند، پوست را در شرایط خوبی حفظ می کند و حتی از ریه ها و دهان در برابر سرطان محافظت می کند. ویتامین A برای بینایی خوب و پوستی سالم ضروری است. همچنین برای رشد لازم است و به عنوان یک عملکرد خوب در سیستم ایمنی عمل می کند.

همچنین ویتامین K نقش کلیدی در کمک به لخته شدن خون دارد و به متابولیسم استخوان‌های شما کمک می‌کند. ویتامین K به بدن شما برای بهبود زخم ها، حفظ رگ های خونی و حفظ سلامت استخوان ها کمک می کند.