شکستن گردو فاروج از شکستن سنگ نیز سختتر است

گردو یکی از محبوب ترین آجیل ها در دستور پخت و به طور کلی در آشپزی است.

طعم، شکل و رنگ ملایم آن برای تزئین کیک، کیک، کلوچه و سایر موارد، برای تعداد زیادی از آماده سازی ها ایده آل است و در سراسر جهان مصرف می شود.

اما آیا به خوبی می دانیم که مصرف آنها چه فوایدی برای سلامتی و بدن ما دارد؟

اگر هنوز کاملا واضح نیستید، از شما دعوت می کنیم تا با فواید اصلی مصرف گردو آشنا شوید تا بتوانید از خواص آن نهایت استفاده را ببرید.

مصرف گردو چه مزایایی دارد؟

اگرچه مانند اکثر آجیل ها، گردو فاروج سرشار از چربی و کالری است، اما میزان مواد مغذی و فواید آن بدون شک بسیار بیشتر است.

1. دارای ویتامین و مواد معدنی هستند

گردو منبع آهن، پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم و سلنیوم و غیره است.

علاوه بر این، آنها دارای ویتامین های گروه B و همچنین وجود A و E هستند که برای رشد پوست، استخوان ها و غشای بدن ایده آل هستند.

وجود ویتامین E آنتی اکسیدان هایی را فراهم می کند که به تجدید سلول ها و تقویت بدن ما کمک می کند.

2. حاوی فیبر و پروتئین هستند

گردو دارای محتوای فیبر بالایی است که وظیفه تنظیم ترانزیت روده ای، کنترل سطح گلوکز خون و کاهش سطح کلسترول را دارد.

علاوه بر این، آنها دارای غلظت بالایی از پروتئین های با منشاء گیاهی هستند، بنابراین آنها برای مصرف رژیم هایی که بدون غذا با منشاء حیوانی انجام می شود ایده آل هستند.

3. ایجاد سیری می کنند

فیبر و چربی‌های چند غیراشباع موجود در آجیل باعث احساس سیری طولانی‌مدت می‌شود و آن‌ها را به یک غذای بسیار مفید برای کسانی تبدیل می‌کند.

که به دنبال قطع مصرف غذاهای فرآوری‌شده بین وعده‌های غذایی برای رفع گرسنگی هستند و برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند.

4. حاوی امگا 3 با منشا گیاهی هستند

گردو یکی از غذاهای گیاهی با بیشترین سهم از اسیدهای آلفا لینولئیک (ALA)، پیش ساز EPA و DHA (امگا 3 با منشاء حیوانی) است.

امگا 3 به عملکرد مغز و همچنین اثرات آنتی اکسیدانی و تقویت سیستم قلبی عروقی کمک می کند.

علاوه بر این، آنها سطح کلسترول LDL را کاهش می دهند، بنابراین مصرف آنها با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی همراه است و یک اثر محافظتی قلبی ایجاد می کند.

وجود امگا 3 نیز به عنوان یک ضد التهاب مفید است.